Yleistä

Yleistietoa

Yleistietoa

3.9.2022 Lauantai
15:00-16:30 Ilmoittautuminen
16:30-17:00 Osapuolien alkuvalmistelut
17:00 Peli alkaa
4.9.2022 Sunnuntai
05:00 Peli päättyy

Tarkempi eräaikataulu ja ryhmäjako julkaistaan myöhemmin ilmoittautuneille.

Tapahtuma on jaettu eriin, jotka kestävät 40-60 minuuttia. Erien aikana tauolla olevat selviytyjät toimivat joko sairastuneina tai nauttivat ansaitusta tauostaan.
Aseiden maksimilähtöenergia on 1.2J ja sarjatulen käyttö on kielletty. Omien kuulien tuominen tapahtumaan on myös kielletty.
Pelinjohto tarjoaa tapahtumaan pelaajille kuulat ja sen lisäksi runsaasti efektejä tuomaan tunnelmaa , kuten erilaisia savuheitteitä, ajoneuvoja, valaistusta ja niin edelleen.
Pelaajille avataan erilliset Discord-ryhmät ilmoittautumisen jälkeen, joissa he voivat suunnitella ryhmiensä rooleja ja tehtävien toteutusta.

Tapahtuman toteutus

Alkuperäinen Dusk of the death -tapahtuma järjestettiin vuoden 2010 elokuussa Chairbornen Vihtijärven pelialueella. Osallistujia oli noin 80-90 kappaletta, jotka jaettiin kolmeen ryhmään.

Selviytyjien ryhmän lähtiessä tehtävälle Hanalan kylästä ZIL-131 maastokuorma-auton lavalla kaksi muuta ryhmää valmistautuivat samaan aikaan zombeina torjumaan erillisten ohjeiden mukaan saapuvan ryhmän.

Ryhmän auto kuitenkin hajosi matkalla ja matkaa oli jatkettava jalan. Alkuperäisen tehtävän mukaan ryhmän oli saavutettava Nallestanian kukkula, jossa oli radiosignaalitiedustelun perusteella havaittu selviytyjiä. Ryhmän saapuessa Korkkilan kylään oli siellä täysin hiljaista eikä merkkejäkään eloonjääneistä. Yllättäen hiljaisuuden rikkoi yhden taistelijan oksaan kompastuminen, jonka seurauksena horroksessa olleet sairastuneet saivat vihiä reviirilleen tunkeutuneista ihmisistä.

Piiritettynä, vähin ammuksin varusteltuna ja koordinoimattomana ryhmä koki nopean kohtalonsa. Raatorätit esille ja Hanalaan lepäämään. Seuraavan ryhmän vuoro jatkaa tarinaa…

Pelinjohdon vinkit osallistujalle

Suosittelemme ritilämaskien ja -lasien käyttäjiä huomioimaan, että kyseisillä tuotteilla näkee todella huonosti hämärässä. Joidenki suojalasien mukana tulee keltaiset linssit jotka kannattaa kiinnittää tapahtumaan. Keltaisten linssien tarkoitus on auttaa vähentämään vastavalon aiheuttamaa häikäisyä.

Huomioithan myös, että selviytyjät-osapuolella joudut pelaamaan myös sairastuneena, joten varauduthan varusteiden suhteen siihen. Näitä eriä varten voit ottaa vaikkapa paksumman päällystakin, shemagh-huivin tai kokokasvomaskin. Mikäli saamme riittävästi sairastuneita pelaajia voi olla että luovumme tästä vaatimuksesta.