Vajaa viikko tapahtumaan ja tässä viime hetken tietoja kaikille pelaajille ja niille jotka vielä harkitsevat tapahtumaan osallistumistaan!

Tiedoitteet:
-Tapahtuma-patchiä ei sattuneista syistä tulla jakamaan pelaajille. Ne pelaajat jotka ovat maksaneet sen ennakkoon saavat maksun takaisin tai he voivat lunastaa paikanpäällä itselleen vanhoja patcheja joiden arvo yhteensä 5€. Pahoittelut tästä!
-Pelinjohto jakaa pelissä käytettävät kuulat ja painot ovat seuraavia: 0.25g / 0.28g / 0.3g . Omien kuulien käyttö pelissä ilman pelinjohdon hyväksyntää on kielletty. Tämän säännön rikkomisesta seuraa pelistä poistaminen välittömästi!
-Selviytyjillä, siviileillä ja sairastuneilla pelaajilla on omat kanavat Ehasan discordissa missä pelaajat voivat keskustella ideoitaan ja muita asioita tapahtumasta.
-Pelinjohto katsoo suoritetut maksut ennen tapahtumaa läpi ja merkkaa suoritetut maksetuiksi. Mikäli maksat viimetippaa niin suosittelemme ilmoittautumisessa näyttämään kuitin maksusta verkkopankissa puhelimeltanne ja että siitä löytyy vaadittava viitenumero.

Tarina (Selviytyjät – pelin aloitus)
Sinun ja ryhmäsi tehtävä oli mennä lähellä sijaitsevaan asutuskeskukseen hakemaan tarvikkeita ja muita hyödykkeitä, mutta matkalla kohtasitte ison joukon sairastuneita jotka piirittivät teidät. Taistelitte urheasti tätä sairastuneiden joukkoa vastaan mutta jäitte alakynteen: menetitte ryhmäläisiä ja tarvikkeita, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi perääntyä ja palata takaisin kotiin varoittamaan lähestyvästä uhasta.
Päästyänne Korkkilan eteläpuolelle huomaatte että sairastuneet ovat jo alueella. Ennen kuin otatte riskin ja lähdette tukemaan ja auttamaan kyläläisiä, ryhmänne katsoo läpi mitä varusteita teillä on jäljellä:
-Kourallinen ammuksia
-Sideharso
-Muutama valaisin
-Aseet
-Sekä jonkin sortin laukku jonka nappasitte paetessanne
. Kukaan ei tunnu tietävän mitä laukussa on kunnes katsotte sisään.


Kun olette jakaneet jäljellä olevat resurssit ryhmänne kesken, lähdette kohti Korkkilaa varovaisin askelin ja yritätte löytää muita selviytyjiä alueella sekä lisää tarvikkeita jotka auttavat ryhmäänne selviytymään sairastuneita vastaan. Luonnollisesti Korkkila on paras vaihtoehto tähän. Samalla kun lähestytte kotianne, aktivoitte valaisunauhan kannossanne jolloin kyläläiset tietävät keitä te olette ja että vältätte ampumasta omianne.

Tapahtuman ajankohta ja huolto:
Tapahtuma kestää yli yön ja täten voi olla kaikille osallistujille fyysinen ja henkinen suoritus. Kehotamme osallistujia pukeutumaan sään vaatimalla tavalla ja varaamaan mukaan riittävästi vettä ja pientä naposteltavaa. Pelinjohto tuo peliin jonkin verran vettä mutta kehotamme pelaajia katsomaan että heillä on riittävästi vettä itsellään. Myös pimeys tuo mukanaan omia haasteitaan joten on suotavaa että pelaajilla on kannossa omia valaisimia.