UKK

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Dusk of the Death?

Eläytymispainoitteinen eräpohjainen airsoft-tapahtuma mikä pelaajien tarkoitus on selviytyä zombie-invaasion alla pelastaen itsensä ja mahdollisesti muita siviilejä. Pelaajat voivat joutua tekemään erilaisia valintoja tehtävien tuomien tilanteiden edessä, jotka vaikuttavat koko loppupelin kulkuun. Jokaisella selviytyjäryhmällä on oma tarinansa, johon kuitenkin heijastuu myös muiden selviytyjäryhmien tekemät valinnat ja ratkaisut.

Maksoin pelimaksun, mutta vahvistusviestiä ei ole vielä tullut?

Pelimaksut tarkistetaan käsin yleensä kerran viikossa. Maksun näkyminen saattaa siis kestää. Mikäli maksustasi on useampi viikko, ole hyvä ja laita sähköpostia info@ehasa.org. Voit laittaa liitteeksi maksukuitin.

Mikä on tapahtuman ikäraja?

15 vuotta.

Milloin tapahtuman ilmoittautuminen avataan?

Tapahtuman ilmoittautuminen on avattu Kuulaportissa.

Minkälaisen varustuksen tarvitsen tapahtumaan?

Vaadittava varustus riippuu hieman osapuolestasi. Ainoa pakollinen varuste on kuitenkin silmäsuojaimet. Suosittelemme vahvasti myös huomioimaan kasvojen suojauksen ja harkitsemaan esimerkiksi maskin tai huivin käyttöä. Myöskin ritilämaskit kannattaa jättää kotiin, sillä hämärässä niillä näkeminen käy vaikeaksi.

Osapuolien tarkemmat varustevaatimukset/suositukset löydät osapuoli-infoista. Toivomme pelaajilta siviilimäistä vaatetusta, jossa voit mukavasti viettää yön metsässä. Aseitukseksi toivotaan simppeleitä ratkaisuja kuten haulikot, pistoolit ja kiväärit. Asevalojen- ja pimeänäkötähtäinten/laitteiden käyttöä on rajoitettu ja tarvitset erillisen kyvyn käyttääksesi niitä.

En halua pelata sairastuneilla. Mitä teen?

Tämä tapahtuma ei ole välttämättä sinua varten. Syy miksi kaikki pelaajat joutuvat pelaamaan sairastuneina on se, että voimme taata vuorollaan oleville selviytyjille tarpeeksi haastetta ja monipuolisen pelikokemuksen. Siviilit taas on enempikin pelinjohdon ohjaama osapuoli tarjoamaan tehtäviin selviytyjille ja sairastuneille erillisiä pelihahmoja.

En halua pelata selviytyjillä. Mitä teen?

Voit pelata myös sairastuneena tai siviilinä. Pelatessasi sairastuneena sinulle voidaan luoda erikoisrooli omilla kyvyillä ja muilla ominaisuuksilla. Ota yhteyttä pelinjohtoon ja suunnitellaan sinulle elämyksellinen kokemus. Voit myös pelata siviileillä, jolloin toimit tiiviimmin pelinjohdon avustajana eri tehtävillä.